Windy 28 Ghibli

Valmistusvuosi: 1999

Sijainti: Ishøj

Valmistaja: Windy

Hinta: 499 000 DKK

( 767 011 SEK / 66 919 € )

Myyty

Tulosta

Windy 28 Ghibli - Day / Weekend Cruiser från 1999 i bra skick. Andra ägare säljar.

Windy är i dag Norges största båtproducent och byggar båda i Norge och i Sverige. Windy 28 Ghibli är den ägta Windy - båda när det gäller körning, kvalität och finish.
Den stora sittbrunnen är flott och funktionel för hele familien eller kompissarna, när det står sol och bada på programmet. Separat toilettrum finns, kahytten funkar båda till o sova, kläda om och som stort stuvrum. Perfekt för et par på weekend, där man fint kan klara en övernattning eller två. Allt är packat snyggt med blå dynor, solida handlistor och beslag. Teak på badplatform och cockpitdörk är självklart standard.
I motorrummet ser man gennemförda tekniska installationer och god ljudisolering. Med Volvo Pentas 8,2 GSI V8 motor får man en benzinmotor med allt vad dette står för. Du får en omgående reaktion och sublim accelleration, som bara nås med en benziner.
Körplatsen funkar riktigt bra och är ergonomisk - vad om man står eller sittar. Instrumentpanelen är genomskådbara, enkla och funktionella.
Båden seglar sublimt och har med sitt V-formade skrov en lugn gång gennem sjön, också där andra tillsvarande måste ge upp. 
Windys är populäre kvalitetsbåtar med ett riktigt bra återsäljs värde. Man får här en kvalitätsbåt och ett gott image med på köpet.

Denna Windy Ghibly har i sine førsta 6 år bara seglat i sötvatten, och sedan den kom till Danmark i 2006, har den bare gåt ytterligare 160 timer med en total på dryga 450 timmar på klockan.

Nuvarande ägare har just köpt ett helt nytt Cockpit Cover som ger båten ett intrykk av nyvärde. Test från danska Bådmagasinet hittar du här

Specifikationer:

Längd : 8,45
Bredd: 2,70
Vägt: ca. 2.650 Kg 
Motor: VP V8, 8,2 GSi, 385 HK
Brændstof: 370
Vatten: 80
Topfart: ca. 35-40 knob

Keskeiset tiedot: Windy 28 Ghibli
Suunnittelia

Hans J. Johnsen / Geir Arnestad Design

Valmistaja

Windy Boats AS

Moottori

Volvo Penta

Pituus

8.45 m

Leveys

2.70 m

Paino

2700 kg

Polttoainesäiliö

370 L