MYYMÄSSÄ VENETTÄ? ANNA BÅTAGENTIN TEHDÄ TYÖT

Meidän osaavat välittäjämme löytyvät Ruotsista, Tanskasta, Suomesta ja Portugalista – ota yhteyttä sen alueen vastuuvälittäjään, missä veneesi on, jotta saat tietoa myyntisopimuksesta ja veneesi hinnan arvioinnista.

Valitse välittäjä, joka

… on ahkera markkinoimaan.
Båtagentilla on jatkuvasti virtaava markkinointi välittämistään veneistä kaikkialla Euroopan sähköisillä alustoilla. Keskitymme ammattitaitoiseen venemainontaan verkossa ja sosiaalisessa mediassa.  

… on määrätietoinen vahvalla motivaatiolla. 
Vene, jonka myymme, saa 100% huomiomme. Båtagent toimii vailla sidoksia uusien veneiden myyntiin tai kaupallisiin venesatamiin.

… antaa sinun käyttää venettäsi myyntiprosessin ajan.
Båtagent antaa sinun käyttää venettäsi koko myyntiajanjakson. Tämä varmistaa myös sen, että vältetään tarpeetonta kulkemista veneellä. Teemme vain henkilökohtaisia esittelyjä vakavasti otettavien ostajaehdokkaiden kanssa. 

… antaa sinulle hyviä ehtoja.
Båtagent työskentelee periaatteella: ‘no cure – no pay’. Tämä tarkoittaa, että maksat meidän palveluistamme vasta sitten, kun olemme saaneet myytyä veneesi. Mikäli haluat keskeyttää myyntitoimeksiannon ennen kuin olemme löytäneet ostajan veneellesi, se ei maksa sinulle mitään. Me otamme riskin. 

… osaa asiat.
Båtagentin välittäjät ovat kokeneita veneilijöitä, joilla on laaja osaaminen useimmissa veneilyyn, veneen ostamiseen ja myyntiin liittyvissä sekä veneteknisissä kysymyksissä. Lisäksi välittäjillämme on kokemusta monimutkaistenkin kauppojen tekemisestä, ja he osaavat opastaa sinua myyntiprosessin eri vaiheissa.  

On laatuvarmistettu työmenetelmä, joka takaa maksimaalisen turvallisuuden.

Båtagent-menetelmä

1. Ensimmäinen tapaaminen

Esittely | Veneen läpikäynti | Markkinahinta-arvio | Toimeksiantosopimus | Kyselylomake

Ensimmäisessä tapaamisessa käymme veneesi luona, joko venepaikalla tai talvisäilytyspaikalla. Tämä antaa meille mahdollisuuden tutustua veneeseen ja käydä toimeksiantosopimus yhdessä läpi. 

2. Myyntiin valmistelu

Tietojen kerääminen | Siivous ja kiillotus | Valokuvaus

Kun olemme laatineet toimeksiantosopimuksen ja aloittaneet virallisen toimeksiannon, olemme valmiita ottamaan kuvia veneestäsi. Hyvät kuvat ovat edellytys veneen onnistuneelle markkinoinnille, joten panostamme parhaimpaan kuvalaatuun.  
 
Autamme myös luomaan luettelon kaikista veneen mukana tulevista varusteista. On myös tärkeää tuoda esiin mahdolliset varusteet, jotka eivät toimi kuten pitäisi. Ennen kuin julkaisemme ilmoituksen, sinulla on mahdollisuus tarkistaa ja hyväksyä ilmoitus, että kaikki venettä koskeva tieto on oikein. 

3. Markkinoille valmistelu

Ilmoitukset Båtagentin kotisivuille ja hakukoneisiin | Messut ja ammattilehdet

Nyt olemme vaiheessa, jossa tapahtuu taikuus! Tehokkaan mainonnan avulla useilla digialustoilla tavoitamme käytännössä kaikki Euroopassa, jotka etsivät juuri veneesi kaltaista venettä. Olemme ylpeitä omasta verkkosivustostamme, Båtagent.se & Båtagent.fi, josta noin neljännes ostajistamme löytää veneensä. Olemme myös usein läsnä messuilla ja venelehdissä Pohjois-Euroopassa. Lisäksi olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Meillä on muun muassa 100 000 videokatselukertaa YouTubessa.  

4. Myynti

Henkilökohtaiset esittelyt proaktiivisten ja osaavien välittäjien kanssa | Luo hyvä esittelykokemus | Hintaneuvottelut

Asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita veneestäsi, ottavat suoraan yhteyttä meihin. Hoidamme koko myyntiprosessin paikallisen välittäjän toimesta, kuten asiakaspalvelun ja vene-esittelyt. Varaamme ainoastaan henkilökohtaisia näyttöjä vakavasti otettaville ostajaehdokkaille varmistaaksemme, että veneellesi aiheutuu mahdollisimman vähän kulumista.  
 
Välittäjämme ovat asiantuntevia ja pystyvät usein vastaamaan suureen osaan kysymyksistä sinulta aikaisemmin saadun tiedon avulla. Voimme joskus tarvita apuasi vastataksemme tiettyihin kysymyksiin koskien venettäsi. Ilmoitamme aina, kun saamme tarjouksen, vaikka se olisi kaukana ilmoitetusta hinnasta. Yleensä meillä on 3-6 näyttöä veneelle ennen kuin kauppa tehdään.  

5. Sopimus 

Sopimuksen kirjoitus | Ostaja maksaa käsirahan asiakasvaratilille

Kun olemme sopineet kaupasta ostajan kanssa, laadimme ostosopimuksen. Sopimuksemme on huolellisesti laadittu lakimiesten toimesta, jotta kaikkien osapuolten turvallisuus varmistetaan. 
 
Koska sinä ja ostaja asutte usein eri paikkakunnilla, sopimus allekirjoitetaan digitaalisesti. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ostaja maksaa ostohinnasta etukäteen asiakastilille. 

6. Kuntotarkastus

Puolueeton kuntotarkastus maalla ja vedessä | Korjaa mahdolliset huomautukset tarkastusraportista

Sopimuksen allekirjoituksen ja käsirahamaksun jälkeen, on ostajan vastuulla tilata kuntotarkastus puolueettomalta tarkastajalta. Tarkastus tehdään siksi, että vene on kuvatun kaltaisessa kunnossa, ettei siinä ole tuntemattomia vikoja tai puutteita, jotka vaativat korjausta. Myyjänä sinun tehtäväsi on järjestää ja kustantaa veneen nosto tarkastuksen yhteydessä, jotta tarkastus voidaan suorittaa sekä maalla että vedessä.    
 
Kaikki veneessä olevat varusteet testataan. On tärkeää, että akut ovat ladattuja, kun tarkastaja saapuu paikalle. Tarkastuksen jälkeen on mahdollista, että ilmenee korjattavia asioita. Vene on toimitettava ostajalle varusteluettelon ja ilmoituksen mukaisessa kunnossa.  

7. Luovutus

Loppusumman suorittaminen asiakasvaratilin kautta | Luovutuksen läpikäynti | Jälkiseuranta

Kun tarkastus on suoritettu ja vene on valmis, on aika siirtyä viimeiseen vaiheeseen eli luovutukseen. Ostaja maksaa loput kauppahinnasta asiakasvaratilille ja sen jälkeen löydämme ajan, jolloin kaikki tapaavat veneen luona virallisessa luovutustilaisuudessa. Toimituksen yhteydessä laadimme lopullisen ostosopimuksen, jossa ilmoitetaan omistajavaihdos.  
 
Sinä myyjänä saat loppulaskun, jossa me raportoimme asiakasvaratilin tapahtumat ja vähennämme palkkiomme. Luovutustilaisuus on myös paras mahdollinen tilaisuus antaa ostajalle läpikäydä vene. 

Viimeksi myydyt veneet

Lue yli 100 asiakaspalautetta