herobild för om oss

ASIAKASKESKEISTÄ VENEVÄLITYSTÄ

Tämä on Båtagent

Niklas Forsén perusti Båtagentin Tukholman alueella vuonna 2005. Käytettyjen veneiden suuren kysynnän vuoksi yritys kasvoi nopeasti uusilla välittäjillä ympäri Ruotsia. Göteborgilainen Anders Hultman osti yrityksen vuonna 2015. Veneiden välitystoiminta laajeni Suomeen, Tanskaan ja Portugaliin. Vuonna 2023 yritys sai suomalaisen kipparin, Robert Renlundin. Båtagentilla on 18 ammattivälittäjää, jolla taataan paikallinen läsnäolo kansainvälisillä markkinoilla. 

Välitämme käytettyjä veneitä vaivattomasti ja turvallisesti. Meillä on ammattivälittäjät, joilla on laaja osaaminen ja pitkä kokemus purje- ja moottoriveneistä sekä niiden myynnistä. Me keskitymme 100% toimeksiantoihin – ilman kytköksiä uusien veneiden kauppaan ja kaupallisiin venesatamiin.

Meidän tunnuspiirteet

Paikallinen läsnäolo: 18 välittäjää Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Portugalissa.

Kattava ja tehokas venemarkkinointi koko Euroopassa.

Ensiluokkainen vene-esittely.  

Me keskitymme 100% toimeksiantoihin – ilman kytköksiä uusien veneiden kauppaan ja kaupallisiin venesatamiin.

Ammattivälittäjät, joilla on laaja osaaminen, pitkä kokemus purje- ja moottoriveneistä sekä niiden myynnistä.  

Hyvä neuvo!

Venemyynti on prosessi, joka vaatii usein ajallista panostusta ja omistautumista. Kun olet myyntiaikeissa, neuvomme ottamaan yhteyttä jo tänään keskustellaksemme myynnin edellytyksistä ja järjestelyistä. Älä odota, että kaupat syntyvät samalla viikolla, kun jätät venepaikkasi uudelle omistajalle: avain onnistuneille kaupoille luodaan riittävällä ajalla.  

Jos olet myyntiaikeissa, ota meihin yhteyttä jo tänään!  

Myymässä venettä? Ota yhteyttä alueen vastaavaan välittäjään alla olevan lomakkeen kautta.

Lue yli 100 asiakaspalautetta