Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö

Kiitos, että vierailet Båtagent Suomen verkkosivustolla www.batagent.fi.

Alla kuvataan säännöt, jotka koskevat Båtagent Sverige AB tarjoamien verkkosivustojen käyttöä. Käymällä osoitteessa www.batagent.fi hyväksyt nämä ehdot.
pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa sekä päivittää tai muuttaa verkkosivustoa.

Oikeus käyttää verkkosivuston materiaalia ym.

Verkkosivuston materiaali voi olla suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Tämä koskee esimerkiksi kuvia ja tekstejä. Tekijänoikeudella suojatun materiaalin monistaminen, levittäminen tai muulla tavoin saataville saattaminen ilman oikeudenhaltijan lupaa ei ole sallittua. Oikeudenhaltija voi olla Båtagent Sverige AB eller annan vars material Båtagent Sverige AB tai joku muu, jonka materiaalia Båtagent Suomi AB on ostanut tiettyjä käyttötarkoituksia varten.

Henkilötietojen käsittely

Båtagent Sverige AB rekisteröi ja käsittelee kiinnostuneiden, asiakkaiden ja muiden henkilöiden henkilötietoja ja yhteystietoja tietokannassamme. Rekisteröitymällä verkkosivujemme kautta tai lähettämällä tietosi sähköpostitse Båtagentille hyväksyt tämän käsittelyn.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on ensisijaisesti veneiden välityksen hallinnointi sekä solmittujen sopimusten täyttäminen tai ennen sopimuksen solmimista pyydettyjen toimenpiteiden suorittaminen. Tämä sisältää tietojen ja kuvien julkaisemisen omilla tai yhteistyökumppaneiden verkkosivuilla välitettävän veneen markkinointia varten.

Båtagent Sverige AB ei koskaan levitä henkilötietoja kolmansille osapuolille, mutta voi käyttää niitä lähettääkseen mainontaa koskien palveluitamme, tuotteitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Asiakkaana sinulla on aina oikeus kieltäytyä tällaisista lähetyksistä ja pyytää tietojesi poistamista tietokannastamme, jos niin haluat.

Tietosuojakäytäntö uutiskirjeen tilaukselle

Henkilötietojen kerääminen

Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan markkinointi- ja tiedotusviestien lähettämiseen.

Tietojen käyttö ja käsittely

Kerätyt tiedot säilytetään turvallisesti ja niitä käsitellään asianmukaisesti. Käytämme Microsoft 365 -palvelua tietojen ensisijaiseen säilyttämiseen ja Mailchimp-palvelua uutiskirjeidemme hallintaan ja jakeluun. Voit tutustua Mailchimpin tietosuojakäytäntöön täällä: Global Privacy Statement | Intuit. Emme myy henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Tietosi jaetaan palveluntarjoajillemme ainoastaan uutiskirjeiden hallintaa ja lähettämistä varten.

Suostumus ja käyttäjän oikeudet
Tilatessasi uutiskirjeemme, annat suostumuksesi tietojesi käsittelyyn tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Tämä suostumus saadaan selkeän opt-in-mekanismin kautta. Sinulla on oikeus milloin tahansa päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi, korjata niitä tai poistaa ne. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla minkä tahansa sähköpostin alareunassa olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa sales@batagent.se.

Tietosuoja ja turvallisuus
Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden keräämistarkoitusten täyttämiseksi. Toteutamme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojataksesi tietosi luvattomalta pääsyltä, muutokselta tai poistamiselta.

Läpinäkyvyys ja tietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa
Käytämme seurantapikseleitä ja linkkejä sähköposteissamme seuratakseen sitoutumista ja parantaakseen palvelujamme. Käyttäjiä informoidaan ja pyydetään suostumus näihin seurantamenetelmiin. Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, mukaan lukien Mailchimp, ja voimme käyttää muita alihankkijoita tietojen säilyttämiseen ja analysointiin. Kaikki tietojenkäsittelysopimukset näiden palveluntarjoajien kanssa noudattavat GDPR artiklaa 28.

Käytännön päivitykset
Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää säännöllisesti. Mahdollisista merkittävistä muutoksista ilmoitetaan sinulle etukäteen.