Beneteau Oceanis 411 Clipper

Valmistusvuosi: 1998

Sijainti: Österskär

Valmistaja: Beneteau

Hinta: 895 000 SEK

( 76 919 € / 573 898 DKK )

[ Varattu ]

!
Varattu

Ei saatavilla tällä hetkellä

Tulosta

Beneteau Oceanis 411, 1999. Uppdaterad, bekväm och trygg familjebåt. Låt drömmarna styra till framtida mål.

Med en Beneteau Oceanis 411 får du en mycket fin långfärdsbåt. Bekvämt boende för hela familjen eller medföljande gäster. Fina seglingsegenskaper och bra fart vid längre överseglingar, oavsett om du skall segla längs våra kuster eller jorden runt. Båten inbjuder till längre vistelser ombord, väl tilltagna vatten -och dieseltankar gör att du slipper angöra hamnar för att bunkra.

Båten har en härlig sittbrunn med ett fast bord. Tre stora stuvfack, bra skydd bakom sprayhooden i dåligt väder. I hamn finns det ett heltäckande hamnkapell om vädret är sämre. Under segel upplevs båten trygg och stabil.

Under däck finns en trevlig och ombonad salong. Den kraftiga värmaren ger god komfort såväl långt in på hösten som tidiga vårar. Om babord finns ett navigationsbord eller litet kontor om man så vill och ingång till en av två aktre hytter. Om styrbord ligger den aktre toaletten med dusch och ingång till styrbods hytt. I dessa hytter ryms två vuxna utan problem. Bra förvaring med hyllor och garderober. Om styrbord, i salongen, finns ett längsgående pentry. Bra med förvaring och en rejäl kyl. För ut finns en mycket fin hytt med en dubbelsäng om styrbord. Väl tilltagen durkyta och mycket bra förvaring. En liten soffa som lätt görs om till en säng för mindre barn. I fören en egen toalett. Gott om plats och helt privat.

Inredning och båtmodellen inbjuder till längre vistelser ombord, en båt där drömmarna kan styra.
Nuvarande familj har uppdaterat utrustningen löpande. Läs den gedigna utrustningslistan för alla detaljer.

Keskeiset tiedot: Beneteau Oceanis 411 Clipper
Valmistaja

Beneteau

Moottori

Volvo Penta 50 hk

Pituus

12,5 m

Leveys

3,95 m

Syvyys

1,85 m

Paino

8500 kg

Polttoainesäiliö

120 L