Targa 31 Bu00e5tagent

Targa 31 Mk II

Valmistusvuosi: 2005

Sijainti: Kimito / Hanko (Finland)

Valmistaja: Targa

Hinta: 132 000 €

( 1 524 598 SEK / 984 783 DKK )

Tulosta

Targa 31 Mk II on yksi tunnetun suomalaisen Botnia Marin-telakan lähes legendaarisista malleista. Erittäin korkeatasoinen, käytännöllinen ja vakaa vene kaikkiin sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin, niin pidemmille matkoille merellä kuin lyhyemmille saaristossa. Vene soveltuu erinomaisesti myös työveneeksi.

Kuten kaikissa Targa-veneissä, tässäkin on syvä V-pohja ja suhteellisen suuri paino erittäin vakaan rakenteen ansiosta. Veneen merikelpoisuus on erinomainen hiljaisella ja tasaisella ajolla kovemmallakin kelillä!

Mukava, hiljainen ja tilava salonki on valoisa, ja sieltä on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Ohjaamo on hyvin ergonominen ja siinä on muun muassa mahdollisuus kallistaa ohjauspyörä.
Suuret liukuovet molemmin puolin mahdollistavat helposti pääsyn kannelle rantautumisen aikana.
Salongissa koko miehistö istuu mukavasti ja siellä on myös alas laskettava pöytä.
Karttapöydän alla on pieni ”pentteri” ja oikealla puolella on jääkaappi.
Keulassa on hytti, jossa on vuoteet kahdelle ja säilytyskaapit. Salongin takana ja sen alla on leveä parivuode sekä normaali makuupaikka. Perätilassa on myös wc suihkulla.

Ulkona keulassa ja peräkannella on runsaasti tilaa. Lisäksi veneessä on leveät ja suojatut sivukannet, joten kannella liikkuminen on helppoa ja turvallista.
Perästä pääsee helposti uimalaiturille leveän portin kautta, ja tukeva kaide voidaan myös avata sekä oikealta että vasemmalta.
Keulassa ja perässä on suuret säilytystilat, mihin mahtuu kaikki tarpeellinen ja enemmänkin.
Targa 31’ssa on "Flybridge", jossa voi nauttia säästä ja ohjata venettä vielä paremmalla näkyvyydellä kaikkiin suuntiin.

Vene on varustettu kahdella Volvo Penta -moottorilla, jotka parantavat turvallisuutta ja suorituskykyä. Matkanopeus on noin 30 ja huippunopeus lähempänä 40 solmua. Kahden moottorien ja keulapotkurin ansiosta venettä on helppo käsitellä satamissa, jopa yksin.
Moottorit ja muut laitteet on huollettu säännöllisesti ammattimaisesti.

Tämä Targa 31 on todella hyvässä ja siistissä kunnossa sekä järkevästi varustettu.
Myyjä on veneen toinen omistaja.

Keskeiset tiedot: Targa 31 Mk II
Valmistaja

Targa Finland

Moottori

2 x Volvo Penta KAD 300, 570 hp

Pituus

10,14 m

Leveys

3,15 m

Syvyys

1 m

Paino

6000 kg