Sunseeker Manhattan 64 Mark II

Valmistusvuosi: 2004

Sijainti: Hangö

Valmistaja: Sunseeker

Hinta: 495 000 €

( 5 816 409 SEK / 3 686 956 DKK )

Myyty 2023-08-15

Sunseeker Manhattan 64 on moottorijahti veneen omistajalle, joka haluaa jotain ylimääräistä nopeuden, mukavuuden ja edustuksen kokemuksiin. Se on hyvin varusteltu ja valmis pitkille upeille veneretkille ja kokemuksille.

Sunseeker Manhattan 64 on moottorijahti, joka huokuu vaikuttavaa voimaa ja kauneutta. Upea vene, joka tunnetaan veneen hyvästä suorituskyvystä, mukavuudesta ja muotoilusta. Viimeistely sisätiloissa on vaikuttavia laadukkaita materiaaleja sekä hienoja puutöitä kiiltävässä lakassa.


Se tarjoaa myös joustavaa ja viihtyisää asumista. Veneessä on kolme suurta hyttiä, joista jokaisella on oma kylpyhuone, ja miehistön hytti perässä, jossa on kaksi nukkuma paikkaa ja oma wc.
 
Takakansi on suuri ja tilava patio seurusteluun ja rentoutumiseen auringossa.
Hydraulinen lasku- ja kohotusalusta helpottaa huomattavasti pehmeän veneen, Zodiac 325 Jet -kylkiluun, käyttöä.


Lasiseinä suurella liukuovella, erottaa pation takana olevasta salongista. Siellä on mukava suuri nahkasohva ja sohvapöytä, joka toimii ruokailutilana ja rentoutumisena suuren tv-näytön edessä ääniyhteydellä. Sataman varrella on helppokäyttöinen ja hyvin varustettu baarikeittiö, jossa on ruoanlaittovälineet, kaapit, baarikaapit, astianpesukonejääkaappi ja jääpalakone.
 
Salongin edessä on mukava toimiva kuljettajan istuin. Kuljettajan ympäristö on erittäin käytännöllinen, myös navigointilaitteet ja muut moottori instrumentit helposti luettavissa.
 
Takakannelta laskeutuvassa moottoritilassa on kaksi Caterpillar 3406 -dieselmoottoria, joissa kussakin on 800 hevosvoimaa, sekä muita teknisiä laitteita, kuten kaksi Kohler-generaattoria.
 
Veneen toiminta ja ohjaus hoidetaan sujuvasti ja helposti Yacht Controll -yksiköllä, joka ohjaa sekä moottoreita että keula- ja peräpotkureita.
 

 

 

Ota yhteyttä vastaavaan välittäjään:

Robert Renlund
Venevälittäjä Suomi & Baltia

Puhelin: +358(0)40 3100 066
S-posti: robert@batagent.fi
Lue lisää: Robert Renlund

Tulosta
Keskeiset tiedot: Sunseeker Manhattan 64 Mark II
Valmistaja

Sunseeker

Engine

Caterpillar 3406

Pituus

19.92 m

Leveys

5.20 m

Syvyys

1.65 m

Paino

30000 kg

Polttoainesäiliö

3000 L

Similar sold boats