Nimbus 305 Drophead

Valmistusvuosi: 2020

Sijainti: Orust

Valmistaja: Nimbus

Hinta: 2 500 000 SEK

( 218 117 € / 1 626 442 DKK )

Myyty 2023-05-10

Tulosta

Nimbus 305 Drophead är en exklusiv och modern daycruiser som erbjuder högsta kvalitet i både prestanda och design. Med endast en ägare, sparsamt använd och varvskött är den nästintill nyskick!

Nimbus 305 Drophead från 2020 är en båt som imponerar med sin höga kvalitet i både prestanda och design. Modellen känns extra stor tack vare att den integrerade badplattformen, akterdäcket och sittbrunnen byggs på samma nivå. De rymliga umgängesytorna gör den här båten perfekt att ta med familj och vänner.

Båten är utrustad med ett elektriskt kapell. På plats skyddar kapellet hela sittbrunnen, det vill säga styrplatsen, pentryt och matplatsen. Matbordet med fyra säten förvandlas enkelt till en extra dubbelsäng. Den främre soffan till babord kan vändas så att två personer kan åka i färdriktning. Sittbrunnen och akterdäcket övergår sömlöst i varandra med den stora 6-sits U-soffan i akter – perfekt för soliga dagar. Sittbrunnen har ett fullt utrustat pentry med spis och ett 65-liters kylskåp.

I fören finns en förpik med en dubbelkoj och bra med förvaring.  Babord om nedgångstrappan finns en midkabin med en rymlig dubbelkoj. Båten har också ett separat badrum med elektrisk toalett, handfat och dusch.

Skrovet har inte en direkt planingströskel och går därför med god bränsleekonomi i alla hastigheter. Nimbus säger att det ska vara bekväm körning mellan 0-22 knop. Läs mer om modellen på denna länk: https://nimbus.se/boats/305-drophead/

Detta exemplar säljes av första ägaren som har använt båten sparsamt. Här får du allt som du skulle få om du köper en ny båt fast till ett bättre pris och utan lång leveranstid. Välkommen att boka visning!

FAKTA
Motor: Volvo Penta D3 220 HK
Antal timmar: 145
Längd: 10,07 m
Bredd: 3,25 m
Vikt: 4 025 kg
Sovplats: 4+2 personer
Bränslekapacitet: 250 l
Vattenkapacitet: 150 l

UTRUSTNING
För komplett utrustningsspecifikation, se PDF-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustning:
Bogpropeller & akterpropeller, Sleipner SE60
Fjärrkontroll till bogpropeller och ankarspel
Elhydrauliskt soft top kapell samt fullt akterkapell
Audio system High preformance, subwoofer - Bluetooth
Undervattensbelysning
Volvo Penta färddator, Simrad 16 tum 9″ NSS, Evo3 ekolod

Keskeiset tiedot: Nimbus 305 Drophead
Pituus

10.07 m

Leveys

3.25 m