Moltedo 76

Valmistusvuosi: 1972

Sijainti: Vallensbæk

Valmistaja: One-Off

Hinta: 525 000 DKK

( 818 142 SEK / 70 274 € )

[ Varattu ]

!
Varattu

Ei saatavilla tällä hetkellä

Tulosta

Motorsejler Moltedo 76 - Sommarbostaden på vattnet. Underbar klassisk mahogni byggd Ketch.

La Vita är en klassisk ketchriggad motorseglare byggd helt i mahogny på Moltedovarvet i Santa Margharita i Italien.

Båten byggdes för en direktör inom Olivettikoncernen och båten har efter det haft ytterligare fyra ägare. Nuvarande ägare har låtit göra om omfattande renovering av båten för att låta återställa den närmare originalutförandet.

La Vita är ljus och öppen, med en fantastisk salong som är en direkt förlängning av styrhytten och ute-pentryt.

Salongen är skeppets centrum. Här lever besättningen och avnjuter måltider med 360-graders panoramautsikt. Från salongen är det utgång till akterdäcket med den yttre styrplats som oftast används när skeppet seglas. I hamn blir akterdäcket en härlig veranda att umgås på med plats för större sällskap.

För om salongen ligger styrhytten, det mindre ute-pentryt och nedgången till ägarhytten. Ägarhytten har en ”walk-in closet” och eget badrum med toalett. Från styrhytten kommer man också till pentryt (köket) via en nedgång.

Från den aktre delen av salongen når man gästavdelningen ombord. Här finns två hytter, var och en med sitt eget badrum och toalett.

Motorrummet har full ståhöjd och nås via en dörr från pentryt. Här finns en arbetsbänk och mycket stuvutrymme för reservdelar. Samtliga toaletters avlopp ombord går till en stor svartvattentank.

Framför styrhytten finns ett stort fördäck med bl a plats att njuta av solen. På fördäck finns även nedgången till en mindre besättningshytt med tre kojplatser. I nuvarande ägarskap används detta utrymme som stuv, bl a för större fendrar och förtöjningsgods.

Nuvarande ägare lät för fem år sedan ett varv i Gilleleje gå igenom hela botten, lägga på ny metallförstärkning i vattenlinjen, och skrapa rent båtens master för att sedan Coelan lacka om dem enligt alla konstens regler.
 
Dessutom blev däcket totalt genomgånget och restaurerat. Båten är väl isolerad och nuvarande ägare har till och från periodvis bott på båten under alla årstider. 

Av personliga skäl önsker ägaren att ”gå iland” och söker därför en ny ägare som vill ta över vårdnaden av denna vackra dam.

Tag kontakt med mäklare Michael Staufeldt på telefon +45 2148 8880 eller på mail michael@baadagent.dk om ni har ytterligare frågor eller vill boka en visning av La Vita.

Data:
Längd         :  23,00 m
Bredd         :   5,35 m
Djubående  :   2,50 m
Motor         :  Perkins 2 x 215 HK
Generator   :  Køhler 6,5 kW till 230 Volt
Diesel         : 3.400 ltr i två tankar samt 500 ltr dagtank
Ferskvatten : 2 x 1.250 ltr

Keskeiset tiedot: Moltedo 76
Suunnittelia

Cantiere Moltedo

Valmistaja

Moltedo Shipyard

Moottori

Perkins

Pituus

23 m

Leveys

5.35 m

Syvyys

2.50 m

Paino

30000 kg

Kölin paino

Bly

Polttoainesäiliö

3400 L

Runko nro

1

Headroom

1.95 m