Hanse 355

Valmistusvuosi: 2011

Sijainti: Haninge

Valmistaja: Hanse

Hinta: 995 000 SEK

( 85 514 € / 638 020 DKK )

[ Varattu ]

!
Varattu

Ei saatavilla tällä hetkellä

Tulosta

Hanse 355 söker ny ägare. Här finns en 3 kabinsbåt som ger ett gediget intryck. Uppdaterad elektronik, segel, tamp, block samt nyinstallerad miljötoalett av märket Airhead. Båten seglar bra då detta exemplar har den djupare kölen på 1,92 m. Konstruktionsmässigt är skrov och däck byggt i vinylester vilket innebär lägre vikt.

En välseglande och praktiskt designad segelbåt. Ett intryck är att denna båt är stor för sin storlek. Den är utrustad med stabil 2-spridarrigg från Selden. Vidare har den självslående fock och gennaker för enkel hantering. Alla segel är från 2019. Storsegel och fock i kolfiber med maindropp och stackpack. Gennakern är en A3 med strumpa för enkel hantering.

Sittbrunnen har en öppen akterspegel för smidig åtkomst och ilandstigning. Layouten är typisk Hanse, rymlig och allt sitter på rätt ställe och du sitter bra även när båten lutar. Runt det nerfällbara bordet får ni gott om plats för alla ombord. Rejäl sprayhood som skyddar bra, samt ett stort sittbrunnskapell när kvällarna blir lite kallare. Inne i båten finns ett väl tilltaget L-kök om styrbord. Gott om förvaring och en stor kyl. Om babord finns en toalett med dusch. Toaletten är en Airhead som är en miljötoalett där du slipper slangar som luktar. Direkt efter toaletten förut en navigationsstation med bord och elcentral. Salongen är klassiskt designad med soffor på båda sidor och bordet i mitten. Gott om förvaring i skåpen ovanför. Förpiken har gott om plats för två vuxna personer. Akterut finns två rejäla dubbelkojer.

Keskeiset tiedot: Hanse 355
Suunnittelia

Judel/ Vrolijk & Co

Valmistaja

Hanse Yacht Bau Gmbh

Moottori

Volvo Penta D1-30, 29 Hk

Pituus

10,59 M m

Leveys

3,55 M m

Syvyys

1,92 M m

Paino

6360 Kg kg

Kölin paino

1845 Kg

Maksimikorkeus

16,8 M m

Polttoainesäiliö

90 L L

WIN koodi

DE-HANE0351D111

Vastaavia veneitä myynnissä