Finngulf 33

Valmistusvuosi: 2008

Sijainti: Nagu

Valmistaja: Finngulf

Hinta: 95 000 €

( 1 088 866 SEK / 708 391 DKK )

Myyty 2023-03-03

Tulosta

Upea "High Performance Cruiser" vaativalle ostajalle. Tämä on vene, jossa yhdistyy täysverinen kauneus ja arvostus suorituskykyyn. Finngulf on vastaus niille, jotka etsivät kompaktia, hyvin purjehtivaa ja helposti hallittavaa 33-jalkaista, ja joille ihania purjehduksia sekä mahdollisesti kilpailua houkuttaa.

Finngulf Yachts on valmistanut yhteensä noin 900 venettä vuosina 1981-2011. Veneet ovat käsintehtyjä eivätkä tingitä laadusta tai hyvästä purjehdus-ominaisuudesta. Finngulf 33 on avomerikelpoinen ja erinomaiset purjehdusominaisuudet tekevät siitä erittäin sopivan veneen pienemmälle perheelle tai miehistölle. Vene tuntuu ketterältä ja varmalta purjehtia ja hallita useimmissa olosuhteissa. Kaikille ohjausköisille pääsee käsiin istuinkaukalosta joka on suunniteltu mahdollisimman kätevää purjehdusta varten, jopa yksinpurjehtijalle.


Sisustus on suunniteltu kauniiksi, mutta myös toimivaksi merellä. Salonki tarjoaa hyvän valonläpäisyn. Paapuurilla on L-muotoinen pentri, jossa on runsaasti säilytystilaa, sieltä löytyy myös liesi, uuni ja jääkaappi. Taka- ja etuhytissä on parivuode ja vaatekaappi. Salongissa on sohvat, joissa on myös makuupaikat kahdelle ja lisäksi klaffipöytä. Oikealla puolella on wc suihkulla. Yksinkertaisesti; tässä on kaikki mitä tarvitset mukaviin, ihaniin purjehduksiin.


Etsitkö arvostettua ja nopeaa laatuvenettä ja haluat vähän kaikkea kompaktissa ja kätevässä koossa, tule katsomaan tätä suomalaista kaunotarta!


Tämä Finngulf 33 on erinomaisessa kunnossa, ja vuosien varrella on tehty useita päivityksiä. Ensimmäinen omistaja myy. Ei ajettu karille. Vene on nähtävillä Nauvossa ja sitä säilytetään lämpimässä hallissa.

 


PERUS TIEDOT

LOA: 10,13 m
LWL: 9,26 m
Beam: 3,30 m
Draft: 1,80 m
Hight: 16 m
Displ: 4800 kg
Ballast: 1800 kg
Engine: Volvo Penta D-1, 30 hp, only 420 h!
Design: Karl-Johan Stråhlmann / Finland
 

VARUSTE ERITTELY
Täydellinen Varuste-erittely löytyy yläpuolella olevan PDF-tiedostossa, tässä alla muutama esimerkki:


Teak on deck and cockpit
Raymarine electronics (plotter, radar, auto-pilot, log, echo, wind, VHF)
Shore power, solar panel
Selden rig, rod-kick, ST-track, spinnaker/gennaker equipment
Sails from North Sails and WB-Sails
Harken deck gear
Stove & oven, fridge, heater, warm water
Cradle for winter storage

Keskeiset tiedot: Finngulf 33
Suunnittelia

Kamu Stråhlmann

Valmistaja

Saare Paat / Finngulf Yachts

Moottori

Volvo Penta D1

Pituus

10.13 m

Leveys

3.30 m

Syvyys

1.80 m

Paino

4800 kg

Polttoainesäiliö

80 L

Samanlaisia ​​myytäviä veneitä