Bianca 420

Valmistusvuosi: 1992

Sijainti: Middelfart

Valmistaja: Bianca

Hinta: 745 000 DKK

( 1 153 376 SEK / 99 859 € )

> Tulossa

!
Tulossa

Ostettavissa, saatamme vielä täydentää lisätietoja

Tulosta

Om du letar efter en båt som kan ta dig över Atlanten, eller en båt som rymmer en familj i behov av gott utrymme och goda säkra seglingskunskaper, är denna Bianca 420 ett uppenbart val.

Den danska båtvarvet Bianca i Rudkøbing är känt av de flesta seglare över hela Europa. Båtarna är kända för riktigt bra och välexekverad båtbyggnadshantverk och uppskattas av sina ägare. Denna Bianca 420 från 1992 är inget undantag. Båten har haft samma ägare alla dessa år och har förvarats på land i sin egen hall sedan slutet av 1990-talet.

Externt är båten mycket fin och skrovet är mycket välpolerat. Det teakdäck har fortfarande en bra tjocklek och underhålls kontinuerligt med nya proppar och fogar. Det finns ett storsegel med lazy jacks och genuan är på en rullfock, vilket gör seglingshanteringen enkel. För att ytterligare underlätta seglingshanteringen installerades en elektrisk Selden-vinsch 2022.

Det finns totalt 8 vinschar från 2 x 56'ers och nedåt. Framåt finns en ny (2022) elektrisk vinsch. Det finns en ny (2022) Raymarine Axiom-plotter och radar, samt en nyare Raymarine-autopilot. Stänkskyddet är från 2020 och det finns också ett cockpit tält som möjliggör ett bra utomhuslivsrum.

Under däck är båten också extremt väl underhållen. Det finns tre hytter, var och en med 2 kojplatser. Akterhytten används för närvarande för lagring av olika utrustning och en generator. Det finns två toaletter, båda med duschar. Den aktra toaletten ersattes med en Jabsco elektrisk toalett 2022. Det finns en toalett tank akterut. Den främre toaletten ersattes också 2022, men är manuell och saknar toalett tank.

Båtens salong är rymlig och rymmer två soffor och ett mycket stort bord som kan fällas upp på båda sidor. I pantryt har spisen bytts ut och nya kylkompressorer, etc. installerades i båten 2023. Mittemot pantryt finns ett traditionellt kartbord där en Raymarine C80 plotter och annan navigeringsutrustning finns.
Allt som allt, en Bianca som kontinuerligt uppdateras och är redo för många nya äventyr på de sju haven!

Keskeiset tiedot: Bianca 420
Suunnittelia

Michel Joubert / Bernard Nivelt

Valmistaja

Bianca Yachts Rudkøbing Danmark

Moottori

Yanmar

Pituus

12,75 m

Leveys

3,90 m

Syvyys

2,15 m

Paino

7.900 kg

Kölin paino

Iron

Maksimikorkeus

19 m

Polttoainesäiliö

140 L

WIN koodi

DNA

Headroom

2,00 m

Vastaavia veneitä myynnissä