Bu00e5tagent nTarga 37

Targa 37+ HiFly CFC

Valmistusvuosi: 2016

Sijainti: Hanko

Valmistaja: Targa

Hinta: 450 000 €

( 5 157 787 SEK / 3 355 538 DKK )

Tulosta

Targa 37 + on loistava vene arvostetulta suomalaiselta venevalmistajalta Targa. Tässä yhdistyy tyylikkyys, suoristuskyky ja hieno muotoilu. Vene on suunniteltu avomerikäyttöön.

Veneen linjakkuus ja rungon muoto eivät ole vain visuaalisesti vaikuttavat, vaan ne ovat käytännölliset ja varmistavat loistavat meriominaisuudet vaativammissakin olosuhteissa. Malli 37+ tarkoittaa, että rungon kokonaispituus on pidempi ja sillä on samanaikaisesti negatiivinen peräpeili. Sen tilava takakansi on täydellinen rentouttavaan oleiluun tai ulkonasyömiseen aurinkoisella kelillä, samalla kun flybridge antaa hyvän tilan navigoinnille. Vene on rekisteröity 12 henkilölle, ja siinä on makuupaikat viidelle.

Astuessasi sisään Targa 37 + :een, avautuu huolellisesti muotoiltu sisätila, jossa mukavuus ja viihtyvyys ovat aivan omaa luokkaansa. Avonaiset tilaratkaisut salongissa ja pentterissä luovat avaruutta. Isot ikkunat tuovat luonnonvaloa ja lisäävät tilan tuntua. Korkeatasoiset materiaalit ja huomiotaherättävät yksityiskohdat ovat läsnä kaikkialla veneessä ja tekevät veneestä ideaalin pidemmillekin merimatkoille. Kapteeninhytissä keulassa on suuri tuplasänky, paljon säilytystilaa ja oma vessa. Vierashytti takakannella antaa joustavuutta yhden ja kahden hengen vuoteilla. Hyvin sijoitetussa vessassa on erillinen suihkutila.

Targa 37 +:ssa kannen alla on kaksi tehokasta Mercury-moottoria, yhteensä 740 Hv, jotka antavat vakuuttavan suorituskyvyn ja tehokkuuden. Riippumatta siitä ajatko rauhallisesti, kruisailet tai painat kovemmin kaasua venettä on helppo käsitellä. Tässä veneessä on kiitettävä varustelista, muun muassa keulapotkuri, autopilotti, aurinkopaneelit, Eberspächer-lämmitin, TV, kauko-ohjattava ankkurivinssi edessä ja takaa, leveä peräportti ja peruutuskamera.

Targa 37+ on näyte erinomaisesta omistautumisesta venerakentamiseen. Tämän veneen skandinaavinen muotoilu ja ylelliset sisätilat sekä veneen loistava suorituskyky tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen merellä. Vene sopii rannikkovesille ja pidemmille matkoille avovesille luoden jokaisesta hetkestä unohtumattoman.

Tämän veneen myy sen ensimmäinen omistaja. Venettä on säilytetty talvet aina sisätiloissa hallissa. Vene sijaitsee Hangossa, Suomessa.

Keskeiset tiedot: Targa 37+ HiFly CFC
Suunnittelia

Botnia Marin -Targa

Valmistaja

Botnia Marin -Targa

Moottori

Mercury

Pituus

12,45 m

Leveys

3,50 m

Syvyys

1,1 m

Paino

8200 kg

Polttoainesäiliö

1350 L

Runko nro

114

WIN koodi

FI-BOM37114A616