Hanse 342

Valmistusvuosi: 2006

Sijainti: Haninge

Valmistaja: Hanse

Hinta: 680 000 SEK

( 59 327 € / 442 392 DKK )

Myyty 2018-06-07

Tulosta

En synnerligen välskött Hanse 342 kommer nu ut till försäljning av sina första ägare. En perfromance/cruiser med två kabiner, stor Dusch/WC och mängder med stuvutrymme.

Hanse 342 har ritats av framgångsrika Judel/Vrolijk & Co, tanken med båten var att erbjuda en båt  med fina seglingsegenskaper i kombination med bekvämt boende. Det har man lyckats med, båten har ett högt srs-tal tack vare relativt mycket segel. Seglingen är enkel och rolig när man har utrustning så som självslående fock och gennaker.  Att man kan njuta av fler veckors semester ombord gör Hanse 342 till en perfekt båt för paret eller familjen.

Just det här exemplaret som säljs av sina första ägare är i ett fantastiskt skick. Att hon blivit väl omhändertagen invändigt såväl som utvändigt går inte att missta sig på. Detta exemplar är en 2-kabins version. Akterkabin om styrbord blir lite större än på motsvarande 3-kabins version och innehåller stor dubbelkoj och garderober. Det betyder även att hon har ett generöst stuvfack om barbord där man får med sig allt nödvändigt för tex längre seglatser. Goda utrymmen återfinns i WC/Dusch. Pentry med all nödvändig utrustning. Salong med matplats, u-soffa och två fåtöljer som normalt återfinns hos betydligt större båtar. Klassisk förpik med garderober på vardera sida om kojen. Samtliga dynor i båten har tyg från Pelle vävare och gör mycket för den höga mysfaktorn i båten.

Så letar ni en båt i den här storleksklassen, passa på att titta på denna välvårdade båt för att kunna segla och njuta av henne i de svenska skärgårdarna till kommande sommar.

Fakta:
Loa:               10,35m
Lvl:                9,20m
Bredd:            3,40m
Djup:              1,85m
Höjd:              16,05m
Depl:              5,1t
Motor:            Yanmar 3YM30, 29hk
Diesel:            80l
Vatten:           240l

Utrustning:
För komplett utrustningslista,se PDF-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustning:
Storsegel North Sails.
Självslående fock North Sails.
Gennaker med strumpa.
Lazy-bag med Lazyjacks.
Vind, logg och lod instrument.
Autopilot.
Sittbrunnstält.
Dieselvärmare Webasto.
Varmvattenberedare.
m.m

Keskeiset tiedot: Hanse 342
Suunnittelia

Judel/Vroijlik

Valmistaja

Hanse Yachts AG

Pituus

10.35 m

Vesilinjan pituus

9.20 m

Leveys

3.40 m

Syvyys

1.85 m

Paino

5100 kg

Polttoainesäiliö

80 L

Runko nro

399