Hallberg-Rassy 37

Valmistusvuosi: 2004

Sijainti: Nådendal

Valmistaja: Hallberg-Rassy

Hinta: 198 000 €

( 2 305 118 SEK / 1 479 188 DKK )

Tulosta

Hallberg-Rassy 37 myydään ensimmäisen omistajan toimesta. Tämä on hyvin rakennettu avomerivene, jolla on hyvät purjehdusominaisuudet ja varustelutaso. Vene on suunniteltu viihtymään merellä keskiohjaamon turvallisuuden ja vakaan purjehdusominaisuuksien ansiosta. Samaan aikaan veneessä on erittäin mukava oleskella, kun kannen alla on runsaasti tilaa.

Vuosina 2003–2012 Hallberg-Rassy 37:stä on rakennettu 200 kappaletta. Vuonna 2006 malli voitti Cruising World Magazinen USA:n "Vuoden vene" -palkinnon kategoriassa "Production Cruiser 37-39 ft". Hallberg-Rassy 37 on rannikkoristeilijä, jolla on valtamerikapasiteetti. Polttoainesäiliön kapasiteetti on reilu, mikä antaa hyvän kantaman pitkille etapeille. Veneessä on muun muassa kauko-ohjattava keulapotkuri, elektroninen vinssi, isopurjeella lazy-jackilla, autopilotilla, istuinkaukaloteltalla ja mukana tulee myös pelastuslauta.


Ohjaamoa suojaa hyvin HR-tyypillinen tuulilasi, jossa on avattava keski-ikkuna ja kaiteet sivuikkunoissa. Takakansi on suuri ja kannella on helppo liikkua ohjaamon ympäri. Ohjaamon alla, jossa konehuone sijaitsee, on mittasuhteiltaan tilava mikä helpottaa huoltoa myös hieman vaikeammissa olosuhteissa. Perässä on tilava hytti ja keulan hytissä on parivuode, veneessä on makuutilaa yhteensä seitsemälle henkilölle. Hyteissä on runsaasti säilytystilaa. Välissä on oleskelutila, keittiö, jossa on mm. jääkaappi ja pakastin, navigointipöytä ja wc suihkulla. Salongissa on runsaasti valonläpäisy. Veneen hieno mahonkipuinen sisustus Veneessä on hienot puiset mahonkikalusteet sekä alcantarapäällysteiset patjat ja sohvat.

Tämä on upea, turvallinen ja suosittu vene pienemmälle perheelle, joka haluaa purjehtia mukavasti lomalla tai tehdä pidempiä seikkailuja maailman valtamerillä.


Tämän Hallberg-Rassyn myy sen ensimmäinen omistaja, ja sitä on säästeliäästi käytetty viimeisen viiden vuoden aikana ja on purjehdettu vain Itämerellä. Vene on aina ammattitaidolla hoidettu ja huollettu. Talvivarastoitu lämpimässä hallissa Naantalissa.


 

Basic information:


Lenght: 11,32 m
Width: 3,55
Draft: 1,90 m
Displacement: 7.500 kg
Engine: Volvo D2-55 hp Diesel
Designer: Germán Frers
Boat location: Naantali

 

Equipment

Täydellinen varuste-erittely löytyy yläpuolella olevan PDF-tiedostossa, tässä alla muutama esimerkki:

Raymarine autopilot ST7001G/Type I, Raynav 300 GPS DSC Panama antenna (DSC/GSM/VHF/TV/FM-radio) Stereo/CD Pioneer (MV/LV/FM), bowthruster 6 hp, Raymarine radar/chartplotter RL80C RC Plus, Webasto AirTop 3500D- 3,5 kW

 

 
Lue lisää veneestä:

https://www.hallberg-rassy.com/yachts/previous-models/hallberg-rassy-37

 

 

 

Keskeiset tiedot: Hallberg-Rassy 37
Suunnittelia

Germán Frers

Valmistaja

Hallberg-Rassy

Moottori

Volvo Penta

Pituus

11.32 m

Leveys

3.55 m

Syvyys

1.90 m

Paino

7500 kg

Polttoainesäiliö

340 L