Comfortina 35

Valmistusvuosi: 2003

Sijainti: Waxholm

Valmistaja: Comfortina

Hinta: 1 100 000 SEK

( 95 971 € / 715 634 DKK )

Myyty 2022-09-16

Tulosta

Comfortina 35 är en båt för alla som uppskattar svensk båtbyggartradition. Ett hantverk i världsklass, vackra linjer samt goda seglingsgenskaper. En båt att njuta av.

Comfortina 35 är en båt som inbjuder till långa vistelser till sjöss med fantastiskt fin segling och bekvämt boende. Långa seglande linjer kombinerat med en blyköl och relativt hög rigg ger bra fart och balans under segel. Självslående fock ger en lätthanterlig båt. Ingen stor besättning behövs för att segla båten optimalt. I den rymliga sittbrunnen får hela besättningen plats, såväl under segel som vid fest.  En inredning som motsvarar högt ställda krav på hantverk och utnyttjande av båtens alla utrymmen under däck. All utrustning ombord är från kända leverantörer.

Under däck återfinner man en klassisk inredning i mattlackad teak. Ett välutrustat L-pentry om babord. Bra med förvaring, stor kyl, spis med ugn och naturligtvis dubbla hoar, men även sjövatten i pentryt.

Ingång till aktre hytt akter om pentry. En fin dubbelbädd samt bra förvaring med garderob och hylla. Om styrbord ett navigationsbord och ingång till en rejäl toalett med bra förvaring och en garderob för sjökläder (inte så vanligt i alla båtar). Centralt i båten en inbjudande och ljus salong med två fina soffor med hög sittkomfort och ett stort bord. Bra med förvaring i hyllor och skåp under skarndäck.

I fören en fin förpik, eller kanske mer en hytt. När du kliver in har man bra golvyta och två garderober samt hyllor. Här sover man gott.

Hela båten är väl underhållen och välskött av sin enda ägare. I denna båt lever man ett härligt liv på sjön, oavsett om ni är paret som ibland seglar med gäster eller en barnfamilj.

FAKTA 
Skrovnummer: SE-COM35196K203

Längd överallt (LÖA): 10,8 m

Längd i vattenlinjen (LVL): m

Bredd överallt: 3,35 m

Djupgående: 1,85 m

Deplacement : 5800 kg

Motor: Yanmar 3GM30F

Dieseltank: 83 l

Vattentank: 180 l

Septitankar: 70 l

UTRUSTNING
exempel på utrustning, komplett utrustningslista finns i pdf-fil ovan.
Yanmar 3GM30F
Webasto värmare, diesel,

I-cold kylskåp
Varmvattenberedare
Spis med ugn
Resårmadrass förpik
Båtporslin
Jabsco toalett med hålltank och utsug
Srayhood

Sittbrunnskapell

Vagga Tyresö 4 m
Täckställning Press
Garmin GPS
Autopilot Ray Marin

Keskeiset tiedot: Comfortina 35
Suunnittelia

Thomas Bern

Valmistaja

Comfort Båtar

Pituus

10.8 m

Leveys

3.35 m

Syvyys

1.85 m

Paino

5800 kg

Polttoainesäiliö

83 L

Runko nro

196