Bavaria 38

Valmistusvuosi: 2010

Sijainti: Österåker

Valmistaja: Bavaria

Hinta: 840 000 SEK

( 73 287 € / 546 484 DKK )

Myyty 2019-11-25

Tulosta

Bavaria 38, 2010 med två kabiner. Välvårdad praktisk båt för paret eller familjen med bra utrustning. Den grunda kölen gör skärgården större, och en tur genom Europas kanaler blir möjlig.

Med en Bavaria 38 från 2010 får man ett bekvämt båtliv. Relativt ny båt innebär att man får en lättskött båt och bekvämt liv ombord. På köpet får man Bavarias jämna och fina kvalité. All utrustning ombord är från kända leverantörer, mast från Selden Mast och motor från Volvo som exempel. Med rullsegel, bogpropeller och en relativt stark motor så är båten väldigt lätt att manövrera och segla. Även för en liten besättning.

Ägaren till denna båt har skött om den väl. Båten är blank och fin och har få skönhetsfel. Med tvåkabins lösning får man en väldigt fin volym under däck. En stor toalett med dusch och plats för blöta sjökläder. Det praktiska L pentryt om styrbord har bra med förvaring, gasolspis med ugn, kyl och en mikrougn. Salongen är rymlig för hela besättningen och har bra förvaring med två stora lätt åtkomliga fack under soffan. Blå textilier i normalt skick för des ålder. Akter ut om styrbord en fin aktre hytt men bra förvaring och gott om plats för två vuxna. I fören en väl tilltagen ägarhytt. Bra med förvaring, en fin golvyta att röra sig på med stäng dörr. En mjuk och bekväm koj att sova i.

Bavaria har med den nedfällbara badbryggan utväcklat sittbrunnen på denna modell. Sittbrunnen blir längre och ger fina utrymmen så väl under gång som i hamn. Men heltäckande kapell som skydd mot regn och blåst så får man i denna båt ett bekvämt liv ombord.

Vinterplats på Svinninge marina.

FAKTA 
Skrovnummer: DE-BAVR38Y7J910

Längd överallt (LÖA): 11,72 m

Bredd överallt: 3,90m

Djupgående, grundköl: 1,65 m

Deplacement : 6.900kg

Motor: Volvo Penta D1-30F

Motortimmar: 720 h

Dieseltank: 150 l

Vattentank: ja 2 st

Septitank: Ja.

UTRUSTNING
Exempel på utrustning se nedan, komplett utrustningslista finns i pdf-fil ovan.
Septiktank med däckstömning

Sittbrunnsbord extra stort med förvaring

Sittbrunnstält, heltäckande.

Bogpropeller, Side-Power

Raymarin 3 data
Raymarin autopilot
Plotter Garmin GPS Map 72

Båtagent kan erbjuda dig såväl förmånlig finansiering som attraktiva försäkringslösningar.

Keskeiset tiedot: Bavaria 38
Suunnittelia

Bavaria Yachtbau GMBH

Valmistaja

Bavaria Yachtbau GMBH

Pituus

11.72 m

Leveys

3.9 m

Syvyys

1.65 m

Paino

6900 kg

Polttoainesäiliö

150 L