Jeanneau Sun Odyssey 37

Vuosimalli: 2000
Etiketti: Jeanneau
Veneen sijainti: Karrebæksminde
Hinta: 550 000 DKK / 737 953 SEK / 73 914 EURO

Jeanneau Sun Odyssey 37, två kabinor version från 2000 i gott skick med massor av utrustning till boende och long term cruising.

Michael Staufeldt

Responsible agent for this object

Phone: +45 21 48 88 80
E-mail: michael@baadagent.dkJeanneau Sun Odyssey 37 är den fortsatta utvecklingen av den tidigare Jeanneau Sun Odyssey 36.2, där 37an är en fot längre, men 10 cm smalare, har dock 15% större segelyta, vilket innebär att hon inte bara är något större, men också har betydligt bättre seglingsegenskaper. Med Sun Odyssey 37 kommer du mycket nära en prestandakryssare av denna storleken. Jeanneau Sun Odyssey 37 designades av Jeanneaus husdesigner Jacques Fauroux.


Denna JSO 37 är från 2000 och i den mer lyxiga tvåkabinversionen, där du har två masterkabinor och en mycket stor toalett / badrum med en dedikerad duschavdelning och direkt tillgång till ett stort våtskåp, till dom våta regnkläderna. Den främre kabinan och salonen är desamma på båda versionerna av 37an, och med de många och stora fönstren upplever du en ljus och vänlig inredning med gott om utrymme och gott om förvaringsrum överallt.


Pentryt är mycket välutrustat med bland annat kallt och varmt vatten, två hoa, saltvattenkran, ENO-spis och en jättekylare med en liten frys till isbitarna.


Nuvarande ägare har tagit väl hand om båten, där de bland annat har fogat om hela teakdäcket,  förnyat  takfönster och bytt batterier. Nya, formsydda sittbrunnsdynor i fint läder har också lagts till det bekväma livet i hamn.


Denna båt har utrustats med en targabåge, på vilken solceller är fästa för kontinuerlig laddning av förbrukningsbatterierna. På denna finns det även davider till o hänga dinghyn, och för de mycket soliga dagarna kommer du att kunna njuta av skuggan i cockpit under den fina skräddarsydda bimini. Självklart finns det ett fullt sittbrunnskapell för de svalare vår- och  höstkvällarna. Hon har utrustats med nästan allt inom Navigation, såsom radar, plotter, AIS, autopilot, etz.


För regelbunden cruising med familj och eller vänner har du gott om utrymme överallt för både bagage och proviant till att vistas ombord även under den långa semestern.


Du kan ladda ner hela utrustningslistan som pdf-fil ovan. Om du behöver ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig mäklare via e-post eller telefon.  

 

Data:

LOA 11,40 m 

Beam 3.70 m 

Draft 1,93 m

Displacement approx. approx. 6,4 t 

Ballast approx.  2.000 kg

Water approx. 260 l

Fuel tank approx. 115 l

Black water tank approx. 1 x 60 l 
Tänk dig en bra bostadsmäklare
– det är så Båtagent arbetar.
Sedan starten 2005 har vi förmedlat många lyckade båtaffärer där säljare och köpare är nöjda
www.batagent.se
För fler bilder och utrustningslista:
www.batagent.se/5153
Använd QR-koden om du vill öppna sidan direkt i din mobil.