Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Båtagent – tietoa

Båtagent keskittyy täysin asiakkaittensa veneisiin . Meillä ei ole muita ”häiritsevää” toimintaa kuten marinat, omia vene-edustuksia jne. Tästä johtuen pystymme tarjoaamaan tehokasta myyntiä alhaisella myyntipalkkiolla.

• Teillä on vene käytössänne koko myyntiprosessin aikana   • Esittelemme veneitä ainoastaan vakaville ostajille
     
• Emme ole sidoksissa venesatamiin, venetelakoihin eikä vene-edustuksiin.   • Båtagentilla on kattava verkosto, myös rahoittajan, vakuuttajan, katsastajien ym. suuntaan
     
• Avustamme sopimusten laatimisessa  
     
• Agentimme ovat kokeneita liikemiehiä sekä kokeneita ja koulutettuja veneilijöitä  

 

Hyvä neuvo sinulle – ota yhteyttä!

Tärkein myyntihintaan vaikuttava tekijä, on muu tarjonta myyntihetkellä (ei muuta häiritsevää toimintaa kuten marinoita, omia edustuksia jne). Tilanteessa Tilanne jossa vastaavanlaisia veneitä on useita markkinoilla tarjolla, vaikuttaa myyntihinnan laskuun. Neuvomme sinua- ota yhteyttä! Hyvin usein Båtagentiin otetaan yhteyttä vasta muutama viikko ennen toivottua myyntihetkeä. Ottamalla yhteyttä hyvissä ajoissa, jopa vuosi ennen myyntiä, Båtagent pystyy valmistella ja suunnitella valmistelemaan ja suunnittelemaan myyntiä niin, että myynnin ehdoista saadaan mahdollisimman edulliset. Lisää tähän sen, että pystymme neuvoamaan teitä siitä mitä veneelle kannattaisi tehdä edistääkseen nopeaa myyntiä.

Oletko myyntiaikeessa? Ota Båtagentiin yhteyttä, annamme ilmaisien hinta-arvion. Voit olla meihin yhteydessä vastauslomakkeella tai sähköpostitse. Soita meille, kerromme lisää.

Båtmäklare
20/12 -22 kl. 14:09
"Vintersegling i december på västkusten"