Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Grand Banks 46 Classic

2 975 000 SEK
Grand Banks 46 Classic
Niklas Lindgren
Vastaava välittäjä
Vuosimalli: 1990
Veneen sijainti: Limhamn
Valmistaja: Grand Banks
Hinta  2 975 000 SEK / 272 570 EURO / 2 027 108 DKK

Kaikki kuvat Tulosta Utrustningslista - Grand Banks 46 Classic

Grand Banks 46 Classic från 1990 i strålande form. Detta är en båt som levt ett omhuldat liv i Norden med fin skötsel och fina uppdateringar. Det syns!

Grand Banks motorbåtar av "trawler type" är en klassisk silhuett på haven som många känner igen direkt. Denna modell, Grand Banks 46 Classic, tillverkades första gången 1984 och har tillverkats i princip sedan dess. Modellen är en av Ray Hunts bästa konstruktioner, och levnadshistorien samt skicket är mer avgörande för exemplaret av 46 Classic än tillverkningsåret. Kvaliteten och hantverket är smått legendariskt och i absolut toppklass.

Grand Banks 46 Classic är byggd i glasfiber i skrov, däck och överbyggnad av American Marine Ltd. i Singapore, och uppfyller American Bureau of Shippings specifikationer. Båten har teakdäck och skrovet har en form som ger en stabil gång genom vattnet.

Inredningen i Grand Banks 46 är gjord i högsta klass av Burma-teak. Ägarhytten ligger i båtens akter och har en stor dubbelkoj och eget badrum med separat duschkabin. I förskeppet finns en stor gästhytt med en v-koj. I all utrymmen finns det mycket bra med garderober och förvaring. I förskeppet finns även en toalett med dusch, samt bra ekonomiutrymmen som bland annat innehåller en tvättmaskin. Ytterligare ett par steg akteröver ligger det mycket rymliga pentryt, "galley down" som planlösningen kallas eftersom pentryt ligger ett par steg ner från salongen, men med bra kontakt med densamma. I pentryt finns allt en mästerkock kan önska. Här finns trelågig gasolspis med ugn, två kylskåp med en volym som räcker för lång tid ombord, dubbla hoar och fantastisk arbetsyta i Corian, samt skåp och lådor i stor mängd.

Mitt i båten, ett par steg upp ifrån akterhytten i aktern eller från pentryt, ligger den stora salongen som också innehåller den inre styrplatsen. I salongen finns en L-format, rymlig soffa samt två fåtöljer.  Ståhöjden är dryga två meter överallt.

Båten är mycket väl uppdaterad och har levt ett omhuldat liv, hela tiden i Nordiska vatten, först i Finland och därefter i Stockholm, innan hon kom till LImhamn. Under sin tid i Stockholm så låg hon vid kaj på Strandvägen, där hon användes som Cognacsveranda och plattform för kortare utflykter i vattnen kring Stockholm. Hon har hela tiden skötts och förvarats på bästa sett.

Sammantaget är denna Grand Banks 46 Classic sannolikt i ovanligt fint skick för sin ålder. Form och funktion, utseende och utrustning, samt en stark känsla av nöjesfartyg i världsklass genomsyrar hela upplevelsen ombord.

Fakta

Längd: 14,36 m

LVL: 13,65 m

Bredd: 4,54 m

Djupgående: 1,33 m

Vikt: ca 18 000 kg

Bränsletank: 2*1135 l

Vattentank: 1000 l

Motor: Två st Caterpillar 3208T, ca 2500 timmar


0709-50 59 89

Lue lisää veneestä Niklas Lindgren

Kiinnostuitko


Mikä on 0+0?

Lisää kuvia kohteesta Grand Banks 46 Classic

Surentaaksesi kuvat, paina nappia. Painamalla näppäimistön oikea/vasen nuolta siirytte helposti kuvasta toiseen.

Båtmäklare
27/8 -22 kl. 13:34
"Anders spanar"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 4+1?