Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Najad 520

3 650 000 SEK
Najad 520
Niklas Gustafsson
Vastaava välittäjä
Vuosimalli: 1996
Veneen sijainti: Hörvik/Sölvesborg
Valmistaja: Najad
Hinta  3 650 000 SEK / 359 985 EURO / 2 676 848 DKK

Kaikki kuvat Tulosta UtrustningslistaN520 01 n520-techspec-1998-eng Najad 520 - Deutsch

En fantastisk segelbåt som andas kvalitet. Najad 520 är en unik båt på många sätt och det är få förunnat att kunna äga just en Najad 520! Priset är 3 650 000kr eller högstbjudande. Båten har påkostats förbättringar och renoveringar under de senaste åren.

Om du söker en båt att utforska världens sju hav med utan att kompromissa med högsta komfort, hög säkerhet och utmärkta seglingsegenskaper - då är denna Najad 520 det perfekta valet oavsett om du seglar med familj eller besättning. Hela båten andas kvalitet i materialval och design, men framför allt är Najad förknippad med högt ställda krav på säkerhet. Oavsett om du seglar kustnära eller runt jorden vet du att din Najad alltid kommer att ta dig hem säkert genom alla förhållanden. 

 

Modellen Najad 520 såg havet år 1994 och tillverkades av Najadvarvet i Henån på Orust fram till år 2000. Konstruktör är Carl Beyer tillsammans med Najadvarvet. De finns i huvudsak två varianter men dessa är sin tur anpassade efter deras beställares specifika önskemål.

 

När du kommer ner för trappan möts du av en stor och rymlig salong. Direkt babord om lejdaren ligger det långsmala köket, där du på ett tryggt och säkert sätt lagar mat under tuffa förhållanden. In mot centrum av båten finns diskbänk med dubbla hoar, en tvättmaskin samt rejält tilltagna arbetsytor och förvaring.  På motsatt sida av gången, ut mot skrovsidan, finner du kylbox, spis med ugn och längst mot akterkabinen finns en microvågsugn.

Går du vidare igenom köket akter ut finner du ingången till master bedroom/owners cabin med en generös upphöjd dubbelkoj i centrum. Här finns smarta garderobslösningar och stuvutrymmen samt eget badrum med dusch, handfat och toalett. Det båda ventilerna ovan kojen vetter akter ut och ger ett härligt ljus och bidrar till den rymliga känslan. Här finns även en trivsam fåtölj. 

Vi går tillbaka genom köket och fram till den rymliga salongen. Till babord en generös C-formad soffa runt ett matbord med plats för många. Vägg i vägg med salongen förut på babord sida finns en hytt med säng och garderob samt en soffhörna. Vänder vi tillbaka har vi ytterligare ett badrum med dusch, handfat och toalett som ligger nära till hands.

Åter i salongen finns, på motsatt sida av soffan, två fåtöljer med ett bord mellan sig, även här finns gott om förvaring. Navigationsbordet med tillhörande sittplats ligger i nära anslutning till nedgångstrappan om styrbord. Här kan din navigatör i lugn och ro planera er rutt och hålla koll på väder och vindar. Akter om navigationsplatsen finns en hytt som i denna version är inredd som ett verkstads/arbetsrum för materialvård. Här ligger även ingången till maskinrummet.

 

 

 

Båten är CE-klassad Klass A


Fakta
Längd   15,8m
Längd ink peke 16,5m
LOA      13,55m
Bredd   4,60m
Djup     2,2m
Vikt      20 ton
Köl       6,8ton
Motor   Volvo Penta TMD41 LA (145HK)
Bränsletank 690lit
Vattenkapacitet 1000lit
Holdingtank tot 160lit

Utrustning och förbättringar
För komplett utrustningslista,se PDF-fil ovan nedan följer några exempel på utrustning
2 x ST68 Elvinchar
Bogpropeller
Nytt storsegel 2021
Nytt teakdäck 2021
Nytt Raymarine system 2021
Ny gummibåt med 6hp 2021
Ankarspel
Generator
Microvågsugn / ugn

Båtagent vädjar till alla båtägare och spekulanter att följa Folkhälsomyndighetens rekomendationer, att avstå ifrån att uppsöka båt till salu om man ej är frisk, hålla avstånd och undvika beröring. Notera att köparens undersökningsplikt kvarstår.
070-720 42 20

Lue lisää veneestä Niklas Gustafsson

Kiinnostuitko


Mikä on 2+1?

More Najad for sale
Najad 391 RESERVERAD, år 1996

Lisää kuvia kohteesta Najad 520

Surentaaksesi kuvat, paina nappia. Painamalla näppäimistön oikea/vasen nuolta siirytte helposti kuvasta toiseen.

Båtmäklare
9/9 -21 kl. 08:58
"VAD HÄNDER PÅ BEGAGNAT MARKNADEN?"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 8+5?