Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Nordship 29 

229 000 DKK
Nordship 29
Michael Staufeldt
Vastaava välittäjä
Valmistusvuosi: 1991
Veneen sijainti: Havnsø
Valmistaja: Nordship Yachts
Hinta  229 000 DKK / 321 454 SEK / 30 729 EURO

Kaikki kuvat Tulosta Udstyrsliste - Norship 29

SOLD

2020-04-23
Boat has been sold to a Danish Couple who will initially continue to cruise in the Western Coast of Zealand and other Danish waters.

Nordship 29 från 1991 i gott skick. MK2 av den populära Elvström center cockpittare Nordship 28.

Nordship 29 är en vidareutveckling av Nordship 28 som blev byggd från 1980 till 1988. Nordship 28 var den förste centercockpit båten från succes duoen Elvström & Kjærulf og byggd på Buchwald Varv – senare Nordship Yachts. Nordship 29 blev byggd från 1990 till 1995

Båten är byggd till o segla i all sorts väder och klara sig riktigt bra i blåst, men har också visat sig som en fin seglare i lätta vindar, där andra har fåt ge upp o starta motor.

Båten har fåt en fin peke med permanent plats till ankaret, likaväl som den har fåt en badplatform agter, vilket betyder att båten rejält är 31 fot.

Med sitt höga fribord har båten blivit riktig rymlig, med en stor huvudkabin, ett väl inriktad pentry med en stor ugn och plats till ett stort toiletrum precis vid nergången. Överallt ser man det fina handverket som signalerar kvalität.

Sittbrunnen är båda stor och säker, med gott om styv möjligheter. Du kan sätta och trimma segel från sittbrunnen utan att behöva få gå på däck. Däcket är säkert o gå på med massor av ytesplats till o solbada.


Från sittbrunnen finns det agter en nergång till en mycket rymlig agterkabin med två goda och breda kojar, som med iläggning av mellan dyna kan göres till ett dubbelkoja.

Motoren är original, men välhållen med bara 1500 timmar på klocka och mycket enkel o serva, då du kan komma åt båda ifrån framme som från agterkabinen.

Tidigare och närvarande ägare har skötat båten väl och gjort nödvendiga uppdateringar över tid.

En Nordship 29 är en hyfsat familjseglare som bjudar på gott om platts, bra skydd i al sorts väder och har plats till vad som behövs i skandinaviska farvatten och även till längre resor. Flera av dessa båtar har kört hela vägen till Medelhavet och även till Caribien.   

+45 21 48 88 80

Lue lisää veneestä Michael Staufeldt

Kiinnostuitko


Mikä on 4+6?

Lisää kuvia kohteesta Nordship 29

Surentaaksesi kuvat, paina nappia. Painamalla näppäimistön oikea/vasen nuolta siirytte helposti kuvasta toiseen.

Båtmäklare
26/5 -20 kl. 13:33
"Märkliga tider"

Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 3+5?