Begagnade båtar
Language: EnglishSpråk: Svenska
SuomiDansk
Köp båt
Sälj båt
Sålda båtar - referenser
Sökuppdrag
 
Försäljningsvillkor
 
Blogg
Om Båtagent
Nyheter
Kontakta oss
 
Startsidan

Malö 40 Classic 

2 495 000 SEK
Malö 40 Classic
Michael Staufeldt
Vastaava välittäjä
Valmistusvuosi: 2005
Veneen sijainti: Höllviken
Valmistaja: Malö Yachts
Hinta  2 495 000 SEK / 236 798 EURO / 1 767 595 DKK

Kaikki kuvat Tulosta Utrustningslista - Malo 40 Classic

Malö 40 Classic NY PRIS. En stor "40-fotare" i absolut högsta Orust kvalitet. Denna fina Malö 40 Classic från 2005 har den flexibla tre-kabiners-lösningen, en underbar båt för det seglande paret, och/eller familj i flera generationer.

Malö 40 Classic är en stor 40-fots Orustbåt av högsta kvalitet. På Malös lite sedvanligt lågmälda sätt är båten i själva verket 41,5 fot lång. Med den positiva aktern har båten ett rejält akterdäck med en stor stuv i. På flera sätt ger detta aktersittbrunnsbåtens fördel med en djupare och större sittbrunn jämfört med en mittsittbrunnsbåt, samtidigt som Classic-versionen akterdäck ger en båt med gångbord runt hela båten, något som gör det både enkelt och säkert att röra sig på däck. Det skadar ju inte heller att däcket som helhet har breda och plana ytor att röra sig på.Ytorna är lagda med vackraste teak, vilket både ger halkskydd och är vackert att titta på.

Sittbrunnen har Malös numera legendariska lösning med en targabåge som ger möjlighet till en mycket praktisk, funktionell och säker lösning för storskotet, samtidigt som den fungerar som stöd för både sprayhood och sittbrunnskapell. Resultatat blir en stor sittbrunn som dessutom är enkel att anpassa till vädret utan att känslan av rymd och runtomsikt går förlorad.

Denna Malö 40 Classic har dessutom tre-kabinerslösningen, vilket gör den extra flexibel. Här finns den lite mer ovanliga möjligheten att segla en kalssik Orust-båt i högsta kvalitet och att samtidigt ha boendeflexibiliteten som en tre-kabinerslösning ger. Stor familj med många barn? Seglande par med både barn och barnbarn på besök då och då? Par med gäster? Familj med gäster? Familj med barn och deras kompisar? Det finns helt enkelt väldigt få begränsningar.

Som alltid på Malö är inredningssnickerierna och detaljkvaliteten av absolut högsta kvalitet. Bara känslan att röra vid grabbräcken och snickeridetaljer gör att man vill stanna kvar ombord. Här har inte en enda rationaliserande genväg tagits, hantverket är bländande med vackra rundningar och passningen både vad det gäller mått och träets ådring är i särklass. Att dessutom allting sitter där det skall och att all utrustning ombord är från de bästa tillverkare varvet kunde uppbringa gör känslan av både stolthet och trygghet påtaglig.

Salongen är mycket rymlig och har en flexibel matplats om babord med Malös eleganta bord som enkelt går att förvandla till ett större matsalsbord. På styrbords sida finns två bekväma fåtöljer med en mindre "bar" emellan.

På samma sätt som resten av båten är båten pentry rejält och har all den stuv och utrustning som behövs för liuvet ombord. Toaletten är givetvis inredd i de bästa materialen så att den både är snygg att se på men också tålig och lättskött.

Här finns ankarspel både fram och bak, en stark grå maskin från Yanmar, vinschar från Andersen, listan är lång.

En helt igenom fantastisk båt.

Fakta:

Löa: 12,65 m
Lvl: 10,50 m

Bredd: 3,83 m

Djup: 1,87 m

Deplacement: 9 500 kg
Kölvikt: 3 600 kg

Motor: Yanmar 54 Hk. 1738 timmar
Bränsle: 260 L

Vatten:455 L
Varmvatten: 40 L

Septiktank: 70 L
Masthöjd:17,90 mUtrustning:
För komplett utrustningslista,se PDF-fil ovan. Nedan följer några exempel på utrustning:
Seldén rullmast
Löstagbart kutterstag
Vattenbuen värme, Eberspächer D10W Hydronic
Elektriska ankarspel i både för och akter
Bogpropeller
Foldingpropeller Flex-O-Fold
Hållare för utombordare i akterstuven


+45 21 48 88 80

Lue lisää veneestä Michael Staufeldt

Kiinnostuitko


Mikä on 2+2?

More Malö Yachts for sale
Malö 116 RESERVERAD, år 1982

Lisää kuvia kohteesta Malö 40 Classic

Surentaaksesi kuvat, paina nappia. Painamalla näppäimistön oikea/vasen nuolta siirytte helposti kuvasta toiseen.

Båtmäklare
18/5 -19 kl. 14:08
"Handen på hjärtat, vem behöver egentligen en båt?"
Content

Feedback - Tyck till

Dina tankar och kommentarer är viktig för oss
- vi tar gärna emot förslag till förbättring.

Ditt namn
E-post (frivilligt)
Meddelande
How much is 6+2?